Reprezentarea vânzătorilor

pentru vânzători

Vinde în cele mai bune condiții

Vânzarea la cel mai bun preț posibil pentru proprietatea dumneavoastră necesită o pregătire adecvată, un marketing eficient și o cunoaștere cât mai bună a pieței locale. Vă prezint pașii ce trebuie urmați pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pasul 1

Pregătirea proprietății

Va fi important să abordați orice problemă cosmetică, funcțională sau juridică și să discutați potențiale îmbunătățiri care pot aduce valoare suplimentară proprietății dumneavoastră. 

Pasul 2

Anunț imobiliar eficient

Căutăm în mod constant cele mai eficiente și inovatoare instrumente pentru a vă îmbunătăți proprietatea și pentru a o scoate în evidență. Pentru cele mai bune rezultate, vă punem la dispoziție un ”Ghid de pregătire a proprietății pentru fotografiere”.

Pasul 3

Promovarea proprietății

Proprietatea trebuie să devină un articol extrem de apreciat, care ar trebui lansat pe piață cu impactul maxim pentru a crea o expunere corectă și pentru a ajunge la cumpărătorii potriviți.

Pasul 4

Colaborarea cu agenții imobiliari

Colaborez cu toți agenții imobiliari din piață și onorez colaborarea de succes cu o parte din comision. În acest fel se amplifică semnificativ expunerea proprietății în piață, într-un mod controlat si eficient.

Pasul 5

Vizionare cu potențialii cumpărători

S-ar putea  să vă iubiți casa și să aveți multe amintiri fericite asociate cu ea sau, din contra, să vă doriți să o vindeți cât mai repede. Este normal ca vânzătorii să aibă atașamente emoționale față de proprietățile lor, iar noi suntem aici să vă ajutăm.

Pasul 6

Comunicarea rezultatelor

Urmărim și monitorizăm în mod constant rezultatele obținute din planul de marketing pentru a putea face îmbunătățirile necesare pe viitor.

Pasul 7

Închiderea vânzării

De cele mai multe ori, cel mai important aspect în vânzarea unei proprietăți este obținerea celui mai bun preț. Mă oblig să protejez și să promovez interesele clienților mei ca și când ar fi propriile interese.

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire


Ovidiu Ștefan
agent imobiliar
0720 122 133
ovidiu.stefan@vipimob.ro

Atunci când vindeți o casă, există elemente cheie pentru obținerea unui rezultat excelent. Prin abilitățile mele de vânzător profesionist, vă voi gestiona toate aceste elemente, inclusiv  pregătirea proprietății, o campanie de marketing personalizată și prezentarea locuinței potențialilor cumpărători.

Compare listings

Comparaţie