Ghimbav

Oraș cu o populație de peste 4.500 locuitori.

Fiind situată la doar 9 km de Centrul Civic al Brașovului sau mai precis, la o distanță de doar 12-16 minute de mers cu mașina, spațiile de locuit din această zonă reprezintă un interes principal pentru toți cei care-și doresc să locuiască la casă într-o zona liniștită, dar fără a se îndepărta de necesitățile unei vieți moderne. Fiind atât de aproape de localitatea-mama Brașov, puteți oricând să ieșiți în oraș cu prietenii sau familia, ori să faceți cumpărături, să mergeți la locul de munca, etc.

De altfel, în localitatea Ghimbav este situat Aeroportul Internațional Brașov și tot aici veți găsi mai multe fabrici industriale la care v-ați putea desfășura activitatea profesională.

Familiile cu copii vor fi de-a dreptul încântate de spațiile verzi amenajate atent, de faptul că pot merge în apropiere la grădiniță, școală, să se joace cu copiii și să se bucure de libertate, de aer liber, ceea ce se va reflecta în educația și creșterea acestora.

De altfel, veți regăsi în zonă și magazine comerciale unde puteți să faceți cumpărăturile necesare, iar în apropiere se află și Poiana Brasov la aproximativ 19 km, Piața Sfatului la 8km, 3 linii RATBV care vă pot duce în diferite locații ale Municipiului Brașov și multe alte facilități de care puteți avea nevoie.

Fotografii din Ghimbav

Primăria Ghimbav

Primăria Ghimbav

Școala Gimnazială

Școala Gimnazială

Strada Ștefan cel Mare

Strada Ștefan cel Mare

Strada Progresului

Strada Progresului

Strada Lungă

Strada Lungă

Zona industrială

Zona industrială

Unități de învățământ:

 • Grădinița Program Prelungit Ghimbav – strada Floare de Colț
 • Școala Gimnazială Ghimbav – strada Pieții

Transport:

 • RAT Brașov – liniile: 210, 220
 • Transbus Codreanu – cursă județeană (Brașov – Făgăraș)
 • Tren Metropolitan (Proiect în dezvoltare)
 • Aeroportul Internațional Brașov – 6 km
 • Gara Brașov – 9 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 4 km

Unde mâncăm:

Magazine:

 • METRO, Ghimbav
 • Crinalina, Ghimbav

Atracții turistice și agrement:

 • Biserica Sfântul Petru

Case de vânzare Ghimbav

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Brașov

Orașul Brașov, situat în partea centrală a României, este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai frumoase, tradiționale ...

Cristian

Cristian este o comună din județul Brașov unde putețigăsi case de vânzare pentru un stil de viață echilibrat și sănătos. Din centrul ...

Muzeul Tradițiilor Codlene

Codlea

Zona este una modernă, localitatea fiind supusă în ultimii ani unui amplu proces de modernizare, păstrându-i în același timp ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Ghimbav, case ieftine Ghimbav Brașov, case noi Ghimbav, case de vânzare Ghimbav Brasov, case de închiriat Ghimbav, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie