Cristian

Comună cu o populație de peste 4.500 locuitori.

Cristian este o comună din județul Brașov unde puteți găsi case de vânzare pentru un stil de viață echilibrat și sănătos. Din centrul comunei până în Centrul Civic al Brașovului aveți o distanță de 13 km, mers cu mașina, respectiv la aproximativ 15 minute.

Motivul pentru care oricine își dorește să achiziționeze o casă la Cristian este pentru confortul și liniștea pe care o oferă acest loc, fiind situată de asemenea și în apropiere de DN73, de viitoarea autostradă, în vecinătatea pădurii, aproape de Râșnov și Poiana Brașov.

Zona este la o distanță redusă de Ploiești, București, Predeal și Sinaia, astfel că vă facilitează itinerariul de vacanța ori de cate ori vă doriți să călătoriți către cele mai frumoase destinații ale României. În zonă se regăsește inclusiv o zonă industrială pentru toți cei care-și doresc să se dezvolte din punct de vedere personal, așa că aveți nenumărate șanse să găsiți un loc de muncă cât mai aproape de sânul familiei și fără a vă complica cu transportul pe destinații lungi.

Locuind în Cristian îi poți oferi copilului tău șansa de a juca rugby în cadrul clubului Rugby Club Cristian și așa vei avea garanția ca copilul se va putea dezvolta frumos.

Fotografii din Cristian

Grădinița

Grădinița

Căminul Cultural

Căminul Cultural

Piața Libertății

Piața Libertății

Strada Teilor

Strada Teilor

Strada Nisipului

Strada Nisipului

Strada Morii

Strada Morii

Unități de învățământ:

 • Grădinița cu Program Normal Cristian -strada Piața Libertății
 • Școala Gimnazială Cristian – strada Piața Libertății

Unde mâncăm:

Transport:

 • RAT Brașov – liniile: 110, 130, 131
 • Tren Metropolitan (Proiect în dezvoltare)
 • Aeroportul Internațional Brașov – 13 km
 • Gara Brașov – 13 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 1 km

Magazine:

 • La Doi Pași, Cristian
 • Carrefour Market, Râșnov
 • METRO, Ghimbav
 • Auchan, Brașov

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Cristian

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Brașov

Orașul Brașov, situat în partea centrală a României, este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai frumoase, tradiționale ...

Ghimbav

Fiind situată la doar 9 km de Centrul Civic al Brașovului sau mai precis, la o distanță de doar 12-16 minute de mers cu mașina, spațiile de ...

Râșnov

Localitatea Râșnov este o destinație de vacantă superbă, dar și un spațiu pe care l-ați putea transforma în acel loc pe care să-l puteți ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Cristian, case ieftine Cristian Brașov, case noi Cristian, case de vânzare Cristian, case de închiriat Cristian, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie