Bod

Comună formată din 2 sate având peste 4.000 locuitori.

Bod este o localitate liniștită și plină de prospețime din județul Brașov. Foarte multă lume își dorește astăzi să conviețuiască cu familia într-un loc cu aer curat și lipsit de agitația zilnică din orașe, motiv pentru care caută case de vânzare în Bod pentru a beneficia de liniște. Aici oricine își poate cumpăra o casă modernă sau o casă săsească având diferite facilități la dispoziție pentru a vă bucura de o calitate a vieții cât mai liniștită.

În Bod se regăsește o școală, dar dispuneți inclusiv de acces la sistemul transportului în comun al zonei metropolitane cât și de transport feroviar. Comuna Bod se împarte în două localități, iar aici găsiți o zonă de servicii care oferă joburi pentru locuitorii comunei.

Vă veți putea elibera de griji și stres alegând să faceți o plimbare prin Rezervația Naturală Dealul Lempeș, puteți pescui sau călări la Centrul de Echitație Cismașu, iar copiii dumneavoastră se vor putea dezvolta cu plăcere.

Un alt avantaj în a opta pentru case de vânzare în aceasta zona este legat de eficiența costurilor mult mai reduse față de cele pe care le au locuințele disponibile în Municipiul Brașov sau în primul rând de localități.

Accesul spre Brașov se poate face prin trei căi de acces. Prima variantă este prin localitatea Hărman, având 17 km până în Centrul Civic, a doua variantă este prin localitatea Sânpetru având 14 km și a treia variantă este prin cartier Stupini, iar distanța este de 17 km.

Fotografii din Bod

Primăria Bod

Primăria Bod

Strada Tudor Vladimirescu

Strada Tudor Vladimirescu

Strada Școlii

Strada Școlii

Vedere de pe deal

Vedere de pe deal

Sat Colonia Bod

Sat Colonia Bod

Sat Colonia Bod

Sat Colonia Bod

Unități de învățământ:

  • Grădinița cu Program Normal (corp A), Bod
  • Grădinița cu Program Normal (corp B), Colonia Bod
  • Școala Gimnazială (corp A), Bod
  • Școala Gimnazială (corp B), Colonia Bod

Unde mâncăm:

Magazine:

  • Carrefour Express, Bod, strada Tudor Vladimirescu

Transport:

  • RAT Brașov – linia 420
  • Tren Metropolitan (Proiect în dezvoltare de către Autoritatea Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public din Brașov)
  • Aeroportul Internațional Brașov – 16 km
  • Gara Brașov – 15 km
  • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 21 km

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Bod

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Sânpetru

Cumpărarea unei proprietăți în Sânpetru este o investiție bună, deoarece acest lucru oferă reale beneficii. Printre acestea, se numără situarea ...

Hărman

Hărman este o comună verde și foarte frumoasă aflată în proximitatea Brașovului, la doar 10 km de Centrul Civic. Mai exact, în 12 – 15 de ...

Hălchiu

Localitatea sau comuna Hălchiu este situată în proximitatea Brașovului, la doar 15 km de zona centrală. Este o zonă foarte apreciată de ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Bod, case ieftine Bod Brașov, case noi Bod, case de vânzare Colonia Bod, vânzare case Bod, case de închiriat Bod, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie