Zona Bran-Moieciu

Zona este formată din 14 sate având peste 12.000 locuitori.

În căutarea unui loc special unde să se stabilească, să-și întemeieze o familie sau să se mute, mulți oameni pot opta pentru zona Bran – Moieciu, un loc aproape de munte, natură și aer curat.

Cauți o casă? Într-o localitate mai puțin aglomerată, la munte și cu aer curat? Te poți orienta spre una din localitățile din culoarul Bran-Moieciu. Fie că vrei o casă de vacanță sau o locuință permanentă, acest spațiu situat in Bucegii Carpaților Meridionali se remarcă prin frumusețe, vegetație deosebită, liniște, aer proaspăt. Astfel, poți face ușor trasee pe munte, poți să-ți amenajezi o locuință pitorească și oarecum intimă unde să-ți inviți prietenii și unde să te simți grozav alături de familie. 

De aici, ajungi ușor spre Brașov și alte obiective turistice importante din Carpații Meridionali. Spre deosebire de alte case de vânzare din Județul Brașov, cele situate în culoarul Bran – Moieciu sunt în general mai accesibile la preț.

Localități care fac parte din zona Bran-Moieciu: Tohanu Nou, Sohodol, Bran, Predeluț, Șimon, Măgura, Peștera, Cheia, Moieciu de Jos, Drumul Carului, Moieciu de Sus, Șirnea, Fundata, Fundățica

Fotografii din Zona Bran-Moieciu

Castelul Bran

Castelul Bran

Sat Bran, Poarta

Sat Bran, Poarta

Sat Moieciu de Sus

Sat Moieciu de Sus

Sat Simon

Sat Simon

Sat Cheia

Sat Cheia

Cheile Grădiștei

Cheile Grădiștei

Unități de învățământ:

 • 9 scoli gimnaziale
 • Liceul „Sextil Pușcariu” Bran– strada Traian Moșoiu

Unde mâncăm:

Transport:

 • Transbus Codreanu
 • Aeroportul Internațional Brașov – 30 km
 • Gara Brașov – 31 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 11 km

Magazine:

 • Sergiana – Bran, strada DN73
 • La Săndel – Bran, strada DN73
 • Mega Image – Tohanu Nou, strada Branului
 • Mega Image Shop&Go – Moieciu de Jos, strada DN73F
 • La Doi Pași

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Bran-Moieciu

No listing found.

Locație

Localități apropiate

Zărnești

Zârnești este o localitate ce face parte din zona metropolitană a Brașovului și din regiunea Țara Bârsei, la doar 30 minute de una dintre ...

Râșnov

Localitatea Râșnov este o destinație de vacantă superbă, dar și un spațiu pe care l-ați putea transforma în acel loc pe care să-l puteți ...

Cristian

Cristian este o comună din județul Brașov unde putețigăsi case de vânzare pentru un stil de viață echilibrat și sănătos. Din centrul ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Bran, case ieftine Moieciu, case de vânzare Moieciu, case de vânzare Tohanul Nou, case noi Bran, case de vânzare Fundata, vânzare case zona Bran, case de vânzare Sohodol, case de închiriat zona Bran, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie