Zărnești

Oraș cu o populație de peste 23.000 locuitori.

Zârnești este o localitate ce face parte din zona metropolitană a Brașovului și din regiunea Țara Bârsei, la doar 30 minute de una dintre cele mai populare și frecventate localități turistice ale României. În cazul în care v-ați săturat de agitația urbană și doriți să faceți cât mai frecvent diferite escapade într-o zonă mai liniștită sau să vă mutați departe de centrul Brașovului, Zărneștiul vă oferă o gamă variată pentru toate buzunarele.

Zârnești a devenit cu succes un loc favorit atât de cuplurile tinere, cât și de oamenii experimentați, ce vor un spațiu propriu care să nu impună cheltuieli mari de achiziție, dar care să le asigure aceleași facilitați cu care ei au fost obișnuiți. Așadar, dacă lucrați în Brașov sau doriți să părăsiți localitatea în timpul liber, puteți cumpăra o casă de vacanță în Zârnești care vă va întâmpina la fiecare contact cu un aer proaspăt, ce sprijină sănătatea, o panoramă superbă la Munții Piatra Craiului.

Opțiuni sunt variate, inclusiv case de dimensiuni reduse unde să dispuneți de strictul necesar, în raport cu bugetul aflat la dispoziție. Dacă doriți să ajungeți în alte regiuni sau direct în Municipiul Brașov, veți putea face acest lucru apelând și la metodele de transport în comun, dar în Zârnești găsiți inclusiv magazine comerciale, școli și zeci de alte instituții de interes, care vă permit să aveți un trai adecvat.

Fotografii din Zărnești

Liceul Teoretic

Liceul Teoretic

Strada Tudor Vladimirescu

Strada Tudor Vladimirescu

Strada Râului

Strada Râului

Tohan Blocuri

Tohan Blocuri

Plaiul Foii

Plaiul Foii

Valea Prăpăstiilor

Valea Prăpăstiilor

Unități de învățământ:

 • 4 grădinițe
 • 3 scoli gimnaziale
 • 2 licee (Liceul Teoretic Mitropolit I. Meţianu Zărnești, Liceul Tehnologic Malaxa Zărnești)

Transport:

 • Transbus Codreanu
 • Regio Calatori (tren) – Brașov-Zărnești
 • Tren Metropolitan (Proiect în dezvoltare)
 • Aeroportul Internațional Brașov – 30 km
 • Gara Brașov – 30 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 11 km

Unde mâncăm:

Magazine:

 • Lidl – Zărnești, strada Ciucaș
 • Penny – Zărnești
 • Profi – Zărnești
 • La Doi Pași – Zărnești

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Zărnești

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Zona Bran-Moieciu

În căutarea unui loc special unde să se stabilească, să-și întemeieze o familie sau să se mute, mulți oameni pot opta pentru zona ...

Râșnov

Localitatea Râșnov este o destinație de vacantă superbă, dar și un spațiu pe care l-ați putea transforma în acel loc pe care să-l puteți ...

Vulcan

Localitatea Vulcan este situată la aproximativ 17 km de Brasov, făcând parte din regiunea cunoscută pentru impactul istoric puternic ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Zărnești, case ieftine Zărnești, case noi Zărnești, case de vânzare Zărnești, vânzare case Zărnești, case de închiriat Zărnești, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie