Predeal

Oraș cu o populație de peste 4.500 locuitori.

Localitatea Predeal este situată la 25 km de zona centrală a Brașovului și este o oază perfectă de relaxare. Vă recomandăm cu căldură să luați în vedere portofoliul de case de vânzare Predeal dacă vă doriți să locuiți permanent sau sunteți interesați să aveți doar o casă de vacanță și în felul acesta vă veți bucura de aer curat și de un peisaj de poveste atât iarna, cât și vara.

Presiunea aerului este scăzută, la fel ca și nivelul de poluare, ceea ce face ca timpul petrecut în Predeal să fie o adevărată oază de sănătate pentru cei care se confruntă cu stresul cotidian, cu diferite tulburări respiratorii sau endocrine. Acest loc vă va ajuta să vă armonizați mintea si corpul împreună, dar și de întreaga libertate de care aveți nevoie.

Drept obiective turistice principale putem enumera Mânăstirea Predeal și biserica “Sfinții Împărați Constantin și Elena”, Peștera de Gheață, Fun Park si pârtia de schi. Desigur, dacă aveți plăcerea, vă puteți reculege alături de cei dragi parcurgând o serie de trasee special concepute. Nu veți mai fi nevoit să petreceți câteva zile de intimitate alături de partener la cabanele din apropiere, ci vă veți putea bucura de cele mai frumoase sejururi direct in confortul propriei voastre case.

Găsiți în vecinătate inclusiv școală, supermarket-uri, acces la liniile de transport ce asigură o deplasare rapidă către orice alta destinație.

Fotografii din Predeal

Pârtia Clăbucet

Pârtia Clăbucet

Hotel Ursulețul

Hotel Ursulețul

Gara Predeal

Gara Predeal

Bulevardul Mihail Săulescu

Bulevardul Mihail Săulescu

Bulevardul Libertății

Bulevardul Libertății

Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena

Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena

Unități de învățământ:

 • Grădinița Predeal – strada Narciselor
 • Școala Gimnazială Avantgarden Predeal – strada Narciselor
 • Liceul Teoretic ’’Mihail Săulescu’’ Predeal – strada Mihail Săulescu

Transport persoane:

 • RAT Brașov – linia 810
 • Cursă interjudețene
 • Tren Metropolitan (Proiect în dezvoltare)
 • Aeroportul Internațional Brașov – 42 km
 • Aeroportul Internațional Henri Coandă – 128 km
 • Gara Predeal
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare)

Magazine:

 • Mega Image, strada Mihail Săulescu
 • Carrefour Express, strada Mihail Săulescu
 • Profi City, strada Mihail Săulescu 

Unde mâncăm:

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Predeal

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Brașov

Orașul Brașov, situat în partea centrală a României, este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai frumoase, tradiționale ...

Primaria Sacele

Săcele

Municipiul Săcele vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un peisaj de poveste unde codri verzi vă vor încânta privirea dimineața ...

Râșnov

Localitatea Râșnov este o destinație de vacantă superbă, dar și un spațiu pe care l-ați putea transforma în acel loc pe care să-l puteți ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Predeal, case ieftine Predeal Valea Prahovei, case noi Predeal, case de vânzare Predeal Brașov, case de închiriat Predeal, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie