Ovidiu Ștefan - agent imobiliar Brasov

Ovidiu ștefan

agent imobiliar

Agent imobiliar activ în piața imobiliară din Brașov din anul 2000. Cu sute de tranzacții anterioare, sunt un agent cu conexiuni profunde în comunitatea imobiliară din Brașov și sunt specialist în reprezentarea vânzătorului. 

  • Membru APAIR (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România).
  • Agent imobiliar REALTOR® (mă supun Codului de Etică și standardelor de practică ale Realtorilor-lor).
  • Specialist în reprezentarea vânzătorului (Seller Representative Specialist – SRS). 

CASEINBRASOV.RO

oferte rezidențiale

Bine ați venit pe pagina noastră de imobiliare! CASEINBRASOV.RO se bazează pe o singură misiune simplă – un serviciu excelent pentru clienții noștri. Succesul nostru se bazează pe etică și pe experiența noastră și credem că oferindu-vă serviciul pe care îl meritați și pe care îl doriți, vom avea succes în misiunea noastră. Știm că prin conectarea cumpărătorilor, vânzătorilor sau dezvoltatorilor imobiliari, reușim să obținem rezultate remarcabile – și credem că aceste rezultate grozave sunt produsul unei colaborări și personalități puternice.

Unele dintre proprietățile prezentate pe această platformă ar putea să nu fie ofertele noastre exclusive, dar avem relații continue cu toți agenții imobiliari de listări.

VIPIMOB

agenție imobiliară Brașov

Prezentă pe piața imobiliară brașoveană de peste 20 de ani, Agenția imobiliară VIPIMOB oferă servicii de cea mai înaltă calitate atât pentru proprietari, cât și pentru cei interesați de achiziția de imobile. Printre serviciile oferite se numără: întocmirea gratuită a unei analize comparative de piață în vederea stabilirii într-un mod obiectiv a valorii unei proprietăți, servicii de consultanță, elaborarea unei strategii complete de marketing, asistență în procesul de tranzacționare, precum și identificare de proprietăți conform solicitărilor clienților, atât în portofoliul propriu, cât și al agențiilor colaboratoare.

AGENȚI IMOBILIARI PARTENERI

colaborarea este calea spre succes

Parteneriatul cu alți agenți imobiliari de top ne permite să oferim clienților noștri cea mai bună expunere pentru proprietățile lor. Prin folosirea cunoștințelor combinate ale mai multor agenți imobiliari profesioniști, vă oferim garanția că sunteți întotdeauna pe mâini bune, beneficiați de suport permanent și sunteți informat cu privire la toate aspectele care vă pot afecta sau influența decizia.

Ultimele oferte introduse

agent imobiliar Brașov

Beneficiați de servicii premium

Cu noi vindeți in cele mai bune condiții

Atunci când vindeți o casă, există elemente cheie pentru obținerea unui rezultat excelent și acesta include: pregătirea proprietății, o campanie de marketing specifică pentru a se potrivi proprietății, prezentarea casei și abilitățile unui vânzător bun care poate obține cel mai bun rezultat pentru dumneavoastră.

VINO ÎN ECHIPA NOASTRĂ

alătură-te echipei VIPIMOB!

Căutăm o persoană remarcabilă care să se alăture echipei noastre! Căutăm un agent imobiliar motivat, căruia îi place să ajute oamenii să găsească casa visurilor lor. Agentul imobiliar este responsabil pentru asistența mai multor clienți cumpărători în același timp. Așadar, dacă ești grozav la construirea de relații, la prioritizarea sarcinilor și la gestionarea eficientă a timpului, atunci te vrem în echipa noastră!

Compare listings

Comparaţie