SĂCELE

Municipiu cu o populație de peste 30.000 locuitori.

Municipiul Săcele vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un peisaj de poveste unde codri verzi vă vor încânta privirea dimineața la cafea sau în timp ce vă aflați în compania celor dragi. Priveliștea este minunată, cu vedere către Brașov spre nord sau munți spre sud. 

Localitatea Săcele se adresează celor care iubesc muntele, pădurea, liniștea. Este situată în imediata vecinătate a Brașovului, cele două fiind despărțite doar de centura orașului. Localitatea are un puternic impact istoric care se reflectă în sit-urile arhitecturale și în fațada construcțiilor vechi, majoritatea modernizate.

Săcele poate fi zona ideala pentru a locui permanent, dat fiind că nu aveți niciun impediment nici în dezvoltarea profesională, orașul având o activitate industrială în creștere, dar și avantajul de a se situa lângă municipiul Brașov.

Municipiul este format din cele patru sate vechi: Baciu, Turcheș, Cernatu și Satulung ce au devenit cartiere. Apoi s-au mai format și alte cartiere precum: Dâmbul Morii, Bunloc, Stefan cel Mare, Electroprecizia, Gârcini, Brădet și Babarunca. Celei mai vechi așezări din această zonă datează din vremea dacilor.

Fotografii din Săcele

Primăria Săcele

Primăria Săcele

Strada Alexandru Ion Lapedatu

Strada Alexandru Ion Lapedatu

Strada 7 Izvoare

Strada 7 Izvoare

Cartier Dâmbu Morii

Cartier Dâmbu Morii

Cartier Bunloc

Cartier Bunloc

Cartier Movilei

Cartier Movilei

Unități de învățământ:

  • 3 grădinițe
  • 5 scoli generale
  • 3 licee (Liceul Tehnologic ’’Victor Jinga’’, Liceul Teoretic „George Moroianu”, Liceul Teoretic „Zajzoni Rab Istvan”)

Unde mâncăm:

Transport:

Magazine:

  • Lidl – strada Câmpului, Săcele
  • Paprika – strada Alexandru Ioan Lapedatu, Săcele
  • Brio – strada Alexandru Ioan Lapedatu, Săcele
  • Zona comerciala Calea București, Brașov (Metro, Selgros, Carrefour, Kaufland)

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Săcele

Locație

Localități învecinate

Brașov

Orașul Brașov, situat în partea centrală a României, este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai frumoase, tradiționale ...

Tărlungeni

Comuna Tărlungeni se află intr-o zonă liniștită de munte, fiind situată aproape de Brașov. Pădurile acoperă o buna parte din ...

Predeal

Localitatea Predeal este situată la 25 km de zona centrală a Brașovului și este o oază perfectă de relaxare. Vă recomandăm cu căldură să ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case de vânzare Săcele, case Săcele, case ieftine Săcele Brașov, case noi Bunloc Săcele, case de vânzare Bunloc, case de închiriat Săcele, case de vânzare Baciu, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie