Feldioara

Comună formată din 3 sate având peste 6.000 locuitori.

La nord de Brasov, mergând pe DN13, veți putea găsi comuna Feldioara, la aproximativ 20 km de Centrul Civic sau 20 minute cu mașina. Feldioara este o zonă excelentă pentru familiile numeroase, dar și pentru cuplurile și oamenii liniștiți, pasionați de istorie și aflați în căutarea unei regiuni plăcute.

Localitatea este cunoscută în special pentru cetatea proprie dispusă pe malul stâng al Oltului, care este un monument istoric des apreciat de către turiștii care-i aud povestea. Cetatea a fost reconstruită conform informațiilor de natură istorică cu privire la cum au arătat ele în trecut.

Dacă alegeți să locuiți în localitate, atunci veți dispune de acces la grădiniță, școală, liceu și mijloace de transport, care pot asigura copiilor acces la dezvoltare, cu eforturi mult mai reduse din partea dumneavoastră.

Dacă agitația, zgomotul, traficul și poluarea de ansamblu, sunt lucruri care nu vreți să vă incomodeze stilul de viață, cu atât mai mult odihna sau productivitatea, Feldioara este o opțiune perfectă de luat în calcul, pentru că veți găsi negreșit o locuință care să vi se potrivească. Este locul perfect unde să cumpărați o casa și să vă bucurați de intimitate, de aer proaspăt și unde să vă creșteți copiii și bunicii.

Comuna Feldioara este compusă din satele Feldioara, Rotbav și Colonia Reconstrucția. Ca să aflați ce opțiune vi se potrivește cel mai bine, nu trebuie decât să ne contactați sau să vizualizați ofertele disponibile, case de vânzare Feldioara.

Fotografii din Feldioara

Cetatea Feldioara

Cetatea Feldioara

Biserica Sfânta Maria

Biserica Sfânta Maria

Strada Octavian Goga

Strada Octavian Goga

Strada Brazilor

Strada Brazilor

Sat Rotbav

Sat Rotbav

Sat Reconstrucția

Sat Reconstrucția

Unități de învățământ:

 • Grădinița Program Prelungit, Feldioara
 • Grădinița Program Normal, Colonia Reconstrucția
 • Grădinița Program Normal, Rotbav
 • Școala Primară, Colonia Reconstrucția
 • Școala Primară „Nicolae Croitoru”, Rotbav
 • Liceul „Petru Rareș” ,Feldioara

Transport:

 • RAT Brașov – linia 320
 • Tren Metropolitan (Proiect în dezvoltare)
 • Aeroportul Internațional Brașov – 19 km
 • Gara Brașov – 20 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 25 km

Unde mâncăm:

Magazine:

 • La Doi Pași, strada Octavian Goga, Feldioara

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Feldioara

No listing found.

Locație

Localități apropiate

Bod

Bod este o localitate liniștită și plină de prospețime din județul Brașov. Foarte multă lume își dorește astăzi să conviețuiască cu ...

Hălchiu

Localitatea sau comuna Hălchiu este situată în proximitatea Brașovului, la doar 15 km de zona centrală. Este o zonă foarte apreciată de ...

Stupini (cartier)

Stupini este un cartier al Brașovului, singurul cartier care este situat după centura ocolitoare a orașului. Dacă doriți să cumpărați o casă ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Feldioara, case ieftine Feldioara Brașov, case noi Feldioara, vânzare case Feldioara, vânzare case Rotbav, case de vânzare Rotbav, case de închiriat Feldioara, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie
Căutare
Gama de prețuri Din La