Stupini

Cartier al Municipiului Brașov

Stupini este un cartier al Brașovului, singurul cartier care este situat după centura ocolitoare a orașului. Dacă doriți să cumpărați o casă în orașul Brașov, atunci merită să luați în considerare cartierul Stupini.

Casele de aici sunt mai ieftine decât cele din centrul Brașovului, iar distanța mică între acest cartier și centrul orașului poate fi acoperită în doar câteva minute, un punct important dacă aveți un job în Brașov sau duceți copiii la grădiniță sau la școală în Brașov.

De asemenea, frumusețea zonei, aerul curat și arhitectura modernă a clădirilor noi sunt toate motive care vă pot convinge că merită să investiți într-o casă ce poate fi o locuință permanentă în această locație atât de aproape de Brașov.

În Stupini există și ansambluri rezidențiale cu locuințe nou construite. Cartierul este aproape de Centrul Brașovului, la circa 5 km de zona comerciala Griviței (Lidl, Leroy Merlin, Paradisul Acvatic, Dedeman, Conrep, s.a.) sau la circa 6 km de zona comercială din Bartolomeu (Auchan, Brintex, Lidl, Hornbach, Staer, s.a.). 

Fotografii din Stupini

Centrul Stupini

Centrul Stupini

Școala Gimnazială Nr. 16

Școala Gimnazială Nr. 16

Strada Izvorului

Strada Izvorului

Strada Fagurului

Strada Fagurului

Strada Bârsei

Strada Bârsei

Strada Albinelor

Strada Albinelor

Unități de învățământ:

 • Școala Gimnazială Nr. 16 Brașov – strada Fagurului

Unde mâncăm:

 • Casa Dodo – strada Fagurului

Transport:

 • RAT Brașov – liniile: 24, 28, 40, 41
 • Aeroportul Internațional Brașov – 5 km
 • Gara Brașov – 8 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 10 km

Magazine:

 • La Doi Pași – strada Bârsei
 • Zona comerciala Griviței (Lidl, Leroy Merlin, Paradisul Acvatic, Dedeman, Conrep, …)
 • Zona comercială Bartolomeu (Auchan, Brintex, Lidl, Hornbach, Staer, …)

Atracții turistice și agrement:

 • AMS SPORT Center (agrement)
 • Pro Arena (agrement)
 • Tenis Brasov STE CROSS

Case de vânzare Stupini

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Brașov

Orașul Brașov, situat în partea centrală a României, este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai frumoase, tradiționale ...

Ghimbav

Fiind situată la doar 9 km de Centrul Civic al Brașovului sau mai precis, la o distanță de doar 12-16 minute de mers cu mașina, spațiile de ...

Sânpetru

Cumpărarea unei proprietăți în Sânpetru este o investiție bună, deoarece acest lucru oferă reale beneficii. Printre acestea, se numără situarea ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Stupini, case ieftine Stupini Brașov, case noi Stupini, case de vânzare Stupini, case de închiriat Stupini, vânzare case Stupini, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie