Vulcan

Comună formată din 2 sate având peste 4.500 locuitori.

Localitatea Vulcan este situată  la aproximativ 17 km de Brasov, făcând parte din regiunea cunoscută pentru impactul istoric puternic denumită Țara Bârsei. Se învecinează în partea de nord cu Codlea, în partea de est cu Cristian și în partea de sud cu Râșnov.

Poziționarea face extrem de facilă posibilitatea de a beneficia de întreg necesarul cotidian, mulțumită eforturilor continue a primăriei care a asigurat un trai modern. În această zonă veți găsi nenumărate case de vânzare, la prețuri accesibile.

Vulcan asigură opțiuni variate și în ceea ce privește modalitatea de a vă relaxa în timpul liber. Deși zona este acoperită predominant cu spații agricole, situate la marginea comunei, nu poate fi trecut cu vederea peisajul superb cu vedere către versanții Măgurii Codlei sau Masivul Bucegi.

Mai retras și mai liniștit, pe lângă facilitățile oferite, aici găsiți case de vânzare Vulcan care dispun de un preț avantajos față de proximitatea sau centrul Brașovului, așa că nu ezitați să verificați ofertele pe care vi le-am pregătit sau să ne contactați pentru a vă propune un imobil care vi se potrivește. 

Fotografii din Vulcan

Primăria Vulcan

Primăria Vulcan

Școala Gimnazială

Școala Gimnazială

Zona rezidențială nouă

Zona rezidențială nouă

Strada Laterală

Strada Laterală

Sat Vulcan

Sat Vulcan

Lacurile PRO-Champion

Lacurile PRO-Champion

Unități de învățământ:

 • Grădinița cu Program Normal Vulcan – strada Păcii
 • Școala Gimnazială Vulcan – strada Holbavului

Transport:

 • Transbus Codreanu (Brașov – Vulcan)
 • Aeroportul Internațional Brașov – 17 km
 • Gara Brașov – 18 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 1 km

Magazine:

 • Kaufland, strada Vulcanului, Codlea
 • Lidl, strada Lungă, Codlea
 • Penny, strada Mărțișor, Codlea

Atracții turistice și agrement:

 • Biserica Fortificată Vulcan
 • Lacurile PRO-Champion

Case de vânzare Vulcan

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Cristian

Cristian este o comună din județul Brașov unde putețigăsi case de vânzare pentru un stil de viață echilibrat și sănătos. Din centrul ...

Muzeul Tradițiilor Codlene

Codlea

Zona este una modernă, localitatea fiind supusă în ultimii ani unui amplu proces de modernizare, păstrându-i în același timp ...

Zărnești

Zârnești este o localitate ce face parte din zona metropolitană a Brașovului și din regiunea Țara Bârsei, la doar 30 minute de una dintre ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Vulcan, case ieftine Vulcan, case noi Vulcan, case de vânzare Vulcan, vânzare case Vulcan, case de închiriat Vulcan, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie