Poiana Brașov

Stațiune turistică și cartier al Municipiului Brașov

Poiana Brașov este cea mai cunoscută stațiune din România pentru sporturile de iarnă, o locație care se remarcă prin frumusețea peisajelor indiferent de anotimp, precum și prin aerul curat și sănătos de munte. Dacă vă doriți o casă de vacanță la munte, într-o locație liniștită, Poiana Brașov este cea mai bună opțiune pentru că aici aerul este puternic ionizat, perfect pentru relaxare, combaterea alergiilor, epuizării și afecțiunilor respiratorii.

Stațiunea este la poalele Muntelui Postăvarul, la o altitudine de 1030 metri, cu o temperatură medie de 20 grade Celsius vara și -7 grade Celsius în sezonul de iarnă.

Merită să căutați o casă de vânzare în Poiana Brașov pentru că locuind aici permanent sau temporar pe parcursul anului veți putea să vă bucurați ușor de drumeții montane, sport în natură, plimbări cu barca sau schi.

În Poiană există o mulțime de restaurante cu specific românesc unde puteți degusta preparate gustoase. Pentru copii și adolescenți există școli de schi și alte activități în aer liber. O locuință proprie în această stațiune vă poate aduce bucuria unui concediu liniștit și prelungit, vacanțe frumoase pentru copii, precum și alte beneficii.

Din Poiana Brașov până în Brașov sunt 12 km pe care îi puteți parcurge cu mașina în doar 17 minute, pe un drum frumos, presărat cu serpentine.

Fotografii din Poiana Brașov

Aurelius Împăratul Romanilor

Aurelius Împăratul Romanilor

Centrul de Agrement

Centrul de Agrement

Telegondola

Telegondola

Strada Poiana Soarelui

Strada Poiana Soarelui

Silver Mountain Resort

Silver Mountain Resort

Parcare Poiana Mică

Parcare Poiana Mică

Transport persoane:

  • RAT Brașov– Liniile: 20, 60, 100
  • Aeroportul Internațional Brașov – 21 km
  • Gara Brașov – 15 km
  • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 12 km

Unde mâncăm:

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Poiana Brașov

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Brașov

Orașul Brașov, situat în partea centrală a României, este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai frumoase, tradiționale ...

Râșnov

Localitatea Râșnov este o destinație de vacantă superbă, dar și un spațiu pe care l-ați putea transforma în acel loc pe care să-l puteți ...

Predeal

Localitatea Predeal este situată la 25 km de zona centrală a Brașovului și este o oază perfectă de relaxare. Vă recomandăm cu căldură să luați ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case de vânzare Poiana Brașov, vile Poiana Brașov, cabane Poiana Brașov, vânzare vile Poiana Brașov, apartamente Poiana Mică, apartamente de vânzare Poiana Brașov, case de închiriat Poiana Brașov, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie