Hălchiu

Comună formată din 2 sate având peste 4.000 locuitori.

Localitatea sau comuna Hălchiu este situată în proximitatea Brașovului, la doar 15 km de zona centrală. Este o zonă foarte apreciată de către localnici, dar și de către cei care aleg tot mai des să cumpere case disponibile aici, fiind o localitate destul de verde și de liniștită, cu acces la toate facilitățile de care este nevoie.

Comunitatea este una relativ redusă, deci lipsită de agitație, care comunică în zona de nord cu Feldioara, la est cu Bod, la vest cu Codlea și bineînțeles, cu Brașov spre Sud. Ca sa ajungeți în Centrul Municipiului sau în destinațiile învecinate pentru distracție sau turism, nu veți pierde mai mult de 30 minute, existând nenumărate căi de acces, printre care și autobuze, respectiv RATB.

Comuna dispune de canalizare, apă curentă și alte utilități, până la școală și cabinet medical. Mai remarcăm că localitatea este extrem de activă din punct de vedere economic, având o zonă industrială dezvoltată, prestatori de servicii, comercianți și chiar bancă.

Un alt avantaj în a opta pentru case de vânzare în această zonă e și datorită costurilor mult mai reduse față de cele pe care le au locuințele disponibile în Municipiul Brașov sau în primul rând de localități din jurul Municipiului.

Dacă sunteți în căutarea unui cămin stabil, fără a face niciun fel de compromisuri în ceea ce privește modul de trai, vă punem la dispoziție numeroase oferte avantajoase cu case de vânzare în Hălchiu.

Menționăm că această comună este formată din satul Hălchiu și în partea de vest este Satu Nou.

Fotografii din Hălchiu

Primăria Hălchiu

Primăria Hălchiu

Școala Gimnazială

Școala Gimnazială

Strada Feldioarei

Strada Feldioarei

Strada Noului

Strada Noului

Sat Satu Nou

Sat Satu Nou

Sat Satu Nou

Sat Satu Nou

Unități de învățământ:

 • Grădinița Program Normal Hălchiu – strada Feldioarei
 • Școala Gimnazială Hălchiu – strada Feldioarei
 • Școala Gimnazială Satu Nou – strada Laterală

Transport:

 • RAT Brașov – linia310
 • Aeroportul Internațional Brașov – 14 km
 • Gara Brașov – 15 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 14 km

Unde mâncăm:

 • Floare de Colț, strada Bodului

Magazine:

 • Profi Loco, Hălchiu
 • Kaufland, strada Vulcanului, Codlea (11 km)
 • Lidl, strada Lungă, Codlea (11 km)

Atracții turistice și agrement:

 • Lacul Dumbrăvița (pescuit)

Locație

Localități învecinate

Stupini (cartier)

Stupini este un cartier al Brașovului, singurul cartier care este situat după centura ocolitoare a orașului. Dacă doriți să cumpărați o casă ...

Bod

Bod este o localitate liniștită și plină de prospețime din județul Brașov. Foarte multă lume își dorește astăzi să conviețuiască cu ...

Muzeul Tradițiilor Codlene

Codlea

Zona este una modernă, localitatea fiind supusă în ultimii ani unui amplu proces de modernizare, păstrându-i în același timp ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Hălchiu, case ieftine Hălchiu Brașov, case noi Hălchiu, case de vânzare Satu Nou Brasov, case de închiriat Hălchiu, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie