Brașov

Municipiu cu o populație de peste 275.000 locuitori.

Municipiul Brașov, situat în partea centrală a României, este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai frumoase, tradiționale și interesante orașe din Europa. Fiind una dintre cele mai bune zone de locuit, Brașovul găzduiește atât o populație studențească numeroasă, cât și un număr mare de persoane ce fac parte din categoria celor ce se mută aici.

Brașov este, de asemenea, una dintre cele mai populare destinații pentru străinii care tranzitează teritoriul României, dar și pentru cei care doresc să își achiziționeze o casă la munte, cu aer curat. Cu o arhitectură veche uimitoare, străzi frumoase pietruite și o scenă artistică înfloritoare, Brașovul este unul dintre cele mai pitorești orașe din Europa. Acest oraș medieval oferă posibilitatea cumpărării unei locuințe accesibile și din punct de vedere financiar, nu doar geografic, în comparație cu alte destinații.

Investiția într-o zonă montană excepțională vine cu multe beneficii. Însă, când discutăm despre acest oraș pitoresc, avantajele sunt și mai mari. În ultimii ani, numărul străinilor ce vin să viziteze orașul a crescut exponențial. Acest lucru nu numai că a dus la un boom al turismului, și la o dezvoltare uimitoare a zonei.

Fotografii din Brașov

Case de vanzare in Brasov
Casa de vanzare Brasov … Centrul Istoric
Casa de vanzare Brasov … Bulevardul Victoriei
Lacul Noua

Lacul Noua

Cartier Tractorul

Cartier Tractorul

Strada Lungă

Strada Lungă

Unități de învățământ:

Unde mâncăm:

Transport:

 • RAT Brașov – 44 linii transport municipal
 • RAT Brașov – 20 linii transport metropolitan
 • RAT Brașov – 12 linii transport elevi (gratuit)
 • Piste biciclete (Proiect pentru extindere)
 • Tren Metropolitan (Proiect în dezvoltare)
 • Aeroportul Internațional Brașov – 10 km
 • Autostrada Transilvaniei (Proiect în dezvoltare) – 12 km

Magazine:

 • Centre comerciale – Coresi Shopping Resort, AFI Brașov, Unirea Shopping Center, Star, Eliana Mall, Magnolia, …
 • Supermarketuri – Carrefour, Auchan, Kaufland, Metro, Selgros, Lidl, Mega Image, Plai, …
 • Magazine de bricolaj– Dedeman, Hornbach, Arabesque, Brico Depot, Leroy Merlin, Conrep, …
 • Piețe agroalimentare – Astra, Dacia, Star, Tractorul, Bartolomeu

Atracții turistice și agrement:

Case de vânzare Brașov

No listing found.

Locație

Localități învecinate

Primaria Sacele

Săcele

Municipiul Săcele vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un peisaj de poveste unde codri verzi vă vor încânta privirea dimineața ...

Hărman

Hărman este o comună verde și foarte frumoasă aflată în proximitatea Brașovului, la doar 10 km de Centrul Civic. Mai exact, în 12 – 15 de ...

Cristian

Cristian este o comună din județul Brașov unde putețigăsi case de vânzare pentru un stil de viață echilibrat și sănătos. Din centrul ...

Vreau să vând

Vânzarea unei proprietăți nu trebuie să fie complicată, iar rolul nostru este de a facilita nevoile vânzătorului și a face ca vânzarea să se efectueze în cele mai bune condiții.

Vreau să cumpăr

Căutăm și găsim cele mai bune proprietăți disponibile la vânzare în zonele dorite și ne ajutăm clienții să le cumpere în cele mai bune condiții.

Pentru case Brașov, ansambluri rezidențiale Brașov, case noi Brașov, case de vânzare Brașov, vânzare case Brașov, case de închiriat Brașov, vă invităm să urmăriți ofertele noastre imobiliare sau să ne contactați direct.

Compare listings

Comparaţie